Kurze uda możesz przygotować na wiele sposobów i wg mnie każdy nowy przepis jest w cenie, ponieważ nie ma nic gorszego niż nuda w kuchni. Dzisiejszy przepis jes banalnie prosty, udka soczyste, bardzo aromatyczne z mocno chrupiącą skórką. Mięso zamarynowałam w ketchupie i pozostawiłam na noc w lodówce. Piekłam następnego dnia. Super smaczny obiadek lub kolacja. czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...