Krupnik na białej kiełbasie

Krupnik na białej kiełbasie

Krupnik na białej kiełbasie

Jeśli zostanie Ci trochę kaszy jęczmiennej z obiadu przechowaj ją w lodówce. Następnego dnia możesz ugotować pyszny krupniczek  z dodatkiem białej kiełbasy. Krupnik na białej kiełbasie 50 g ugotowanej kaszy jęczmiennej perłowej "Kupiec" 1  cebula 1 marchewka 1 łyżka masła sklarowanego 2 białe kiełbaski 1 łyżka lubczyku suszonego 1/2 łyżeczki pieprzu ziołowego 1 i 1/2 litra wody sól i pieprz czarny do smaku Obierz cebulę i marchewkę. Cebulę pokrój w kosteczkę, a marchew zetrzyj w łezkę. Na maśle zes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj Sam!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję