Szybciutkie wilgotne ciasto na maślance truskawkowej do którego nie musimy użyć miksera, wystarczy nam sama łyżka lub mieszadełko :) Ciasto po upieczeniu przybiera ładnego złocistego kolorku, a w smaku daję się wyczuć truskaweczki. Ja postanowiłam dodać jeszcze resztę wisienek z nalewki które świetnie skomponowały się ze smakiem całego ciasta. Wiem że wiele osób pisze, że wychodzą im zakalce i ja tez się tego okropnie bałam zwłaszcza (powtórzę to po raz setny) przy moim piekarniku gazowym to różne rzeczy lubi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...