Szaszłyki warzywno-drobiowe robi się szybko i przyjemnie. Danie jest smaczne, dietetyczne i u mnie w domu wszyscy zjadamy je przyjemnością Polecam na niedzielny obiad. Składniki: 3 podwójne piersi z kurczaka 2 żólte papryki 2 czerwone cebule Marynata: 4 łyż ki oliwy 2 łyżki octu balsamicznego 2 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę 1/2 łyżeczki soli 1/2 łyżeczki startego imbiru kilka listków świeżego oregano Dip czosnkowo-miętowy:... czytaj dalej...
Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.