Pasta do chleba z watróbki i jajek

Pasta  do chleba z watróbki i jajek

Pasta do chleba z watróbki i jajek

Dzisiaj zapraszam na pyszne, tanie i ławe w wykonaniu smarowidło do pieczywa. Uwielbiam takie pasty i przyznam szczerze, że nie kupuję gotowych pasztetów. Wykonanie tego "pasztetu", jest bardzo proste i szybkie, a gwarancja smaku gwarantowana. Uzytą w przepisie pietruszkę można zastąpić szczypiorkiem. Składniki: 600 g wątróbki wieprzowej 2 średnie cebule 5 jaj 1/2 pęczka natki pietruszki 3 ząbki czosnku 1/2 papryczki chili 10 czarnych oliwek 2-3 łyżki majonezu 1 łuzka oleju do smażenia  4 łyżki  oleju... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gosia gotuje

Autor

Gosia gotujeGosia gotuje

Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, mielone, awokado, kurczak, pasztet, pasta z kurczaka, majonez, pieczywo, feta, kurczak z serem, kurczak wędzony , papryka, ser feta, mięso, tuńczyk, mięso mielone, przetwory, chleb, kurczak pieczony, kurczak z papryką , pasztet wieprzowy, domowe pieczywo, kurczak z czosnkiem, kurczak majonez, pieczeń z mięsa mielonego, mięsa pieczone, gotowany kurczak, smażony ser, szybki kurczak

Inne przepisy z Gosia gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.