Fasolki w domu nie robimy często, ale gdy już jest, to bardzo chętnie ją zjadamy.W większości polskich domów przygotowuje się to danie z kiełbasą, bądż wędzonkami.My jednak zdecydowanie bardziej wolimy ją z mięsem i taki właśnie przepis dzisiaj polecam. Składniki: 500 g fasoli Jaś 500 g karczku wieprzowego 1 duża cebula 4 ziarna ziela angielskiego 2 listki laurowe 1 puszka krojonych pomidorów 1 łyżeczka majeranku 2 ząbki czosnku sól, pieprz do smaku 1 łyżka mąki 1 łyżka masła olej do smaże... czytaj dalej...
Lubię gotować, w kuchni nie boję się eksperymentować, a konkretny przepis, to dla mnie często jedynie mały drogowskaz. Z przyjemności odkrywania nowych smaków można bowiem stworzyć coś olśniewającego, z czegoś co właśnie znajduje się w lodówce. Mieszkam we Wrocławiu.