Wołowina z fasolką szparagową
Wołowina z fasolką szparagową
Składniki: 500g wołowiny marchew, 2 cebule 4 łyżki oleju 100ml piwa 1l bulionu wołowego liść laurowy kilka ziarenek pieprzu, ziela angielskiego 2 ząbki czosnku szczypta tymianku, papryki, soli ( do smaku ) 300g fasolki szparagowej ( może być mrożona ) Przygotowanie : Mięso opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na dobrze rozgrzanym oleju, aż nabierze mocnego brązowego koloru. Marchew i cebulę posiekać, czosnek zgnieść wszystko dodać do mięsa i smażyć. Przyprawić tymiankiem, papryką, solą, liściem laurowym i piep... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy
Autor
Gosia Kunc
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, fasolka szparagowa, papryka, fasolka, wołowina, ryż, ziemniaki, ryż smażony
Inne przepisy z Gaździnka warzy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję