
Ta kakaowa babka majonezowa z różaną polewą z białej czekolady z kruszonymi pistacjami będzie ozdobą każdego stołu Wielkanocnego. Dodatek majonezu może wydawać się nieczywisty, ale on po prostu zastępuje tłuszcz (zwykle dodalibyśmy olej albo masło), a dzięki niemu babka jest przyjemnie wilgotna. Polecam! Kakaowa babka … Artykuł Kakaowa babka majonezowa z różaną polewą z białej czekolady pochodzi z serwisu . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...