Cannelloni po meksykańsku

Cannelloni po meksykańsku

Cannelloni po meksykańsku

Pech chciał, że to jedyne zdj jakie mi zostało, ale przepis tak pyszny, że wkrótce zrobię go po raz kolejny i zaktualizuje post :) Wersja meksykańska jest strzałem w dziesiątkę, dla osób lubiących tą kuchnie! Składniki; makaron cannelloni czerwona fasola puszka kukurydzy puszka pomidorów bez skórki 500g mielonej karkówki/szynki 2 duże cebule 300g pieczarek 300g sera żółtego 2 łyżki oleju sól, pieprz ulubione przyprawy (u mnie ostra papryka, zioła prowansalskie, tymianek, czosnek) sos beszamelowy (poprzedni p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu FITBUuK

Autor

Ola BednarzOla Bednarz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, makarony, makaron, sosy, pieczarki, sos beszamelowy, cannelloni, fasola, czerwona fasola, fasola czerwona, mięso, karkówka, mięso mielone, papryka, sos do makaronu, makaron z serem, karkówka w cebuli, makaron z pieczarkami, zapiekanka makaronowa, pieczarki w sosie, makaron z patelni, kuchnia meksykańska, makaron smażony, papryka faszerowana

Inne przepisy z FITBUuK

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję