Zapiekany makaron

Zapiekany makaron

Zapiekany makaron

Jeśli macie nadmiar ugotowanego makaronu to nie wyrzucajcie go. Dodajcie kilka składników i zróbcie taki pyszny zapiekany makaron. Ale uwaga - patelnię wstawiamy do piekarnika dlatego musi mieć metalową rączkę. I uważajcie przy wyjmowaniu jej z piekarnika aby się nie poparzyć, bo wiadomo rączka będzie bardzo gorąca. Danie szybkie i łatwe. Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję