Pieczony boczek z chrupiącą skórką na górze
Pieczony boczek z chrupiącą skórką na górze
Dziś coś dla mięskożerców. Boczek pieczony skorą do góry. Tak pieczony boczek widziałam w australijskim Masterchefie i bylam ciekawa jak smakuje. Muszę przyznać, że skórka jest bardzo chrupiaca ale najlepeij taki boczek jeśc na ciepło, bo wtedy to już nie to samo, skórka jest chrupiąca ale już nie az tak i wydaje się być twardawa. Marynujemy go w samej soli, ale jak ktoś bardzo chce może użyć dowolnych przypraw. Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni
Autor
Ewa w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
boczek, ciekawe przepisy, pieczony boczek, mięso, mięsa pieczone
Inne przepisy z Ewa w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję