Łopatka zapiekana z kapustą i grzybami

Łopatka zapiekana z kapustą i grzybami

Łopatka zapiekana z kapustą i grzybami

                          To danie bardzo łatwo się robi i lubimy je z pieczywem. Zwłaszcza świetnie nadaje się gdy jest taka jak dziś pogoda czyli paskudna i zimna. Oczywiście można użyć innego mięsa, ja już na kapuście robiłam golonkę, żeberka, białą kiełbasę i wszystko super smakowało. Tak więc dla lubiących tego typu jedzonko polecam bez wahania. Jak raz zrobicie to będą powtórki i inne kombinacje smakowe.Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, grzyby, mięso, kiełbasa, biała kiełbasa, pieczywo, golonka, żeberka, dania bez mięsa

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.