Kurczak balsamiko

Kurczak balsamiko

Kurczak balsamiko

                         Nie każdy lubi ocet balsamiczny ale ja akurat lubię i pomyślałam, że dobrze byłoby zamarynować w nim kurczaka. I muszę przyznać, że to był dobry pomysł. Kurczak był kruchy, skórka chrupiąca. Kurczak jest ostry bo z dodatkiem ostrej czerwonej czubrycy. Takiego kurczaka można podać na obiad lub na ciepła kolację a nawet można zabrać na wycieczkę w plener.Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję