Filet panierowany otrębami i bułką tartą

Filet panierowany otrębami i bułką tartą

Filet panierowany otrębami i bułką tartą

                      Nie od dziś wiadomo, że otręby są zdrowe, mają dużo błonnika i zawierają dużo witamin oraz są pomocne w prawidłowym funkcjonowaniu układu pokarmowego. Ja bardzo lubię dodawać otręby do pieczywa gdy piekę domowy chleb lub bułki. Ale dodałam je także właśnie do panierki smażąc  kotlety z piersi kurczaka. Niby zwykła panierka a jednak zdrowsza niż z samej bułki.Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, zdrowe przepisy, zdrowe, pierś, pierś kurczaka, kotlety, piersi, chleb, kotlet, pieczywo, kurczak, pierś z kurczaka, domowe pieczywo, kurczak pieczony, filet z kurczaka

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.