Filet panierowany otrębami i bułką tartą
Filet panierowany otrębami i bułką tartą
Nie od dziś wiadomo, że otręby są zdrowe, mają dużo błonnika i zawierają dużo witamin oraz są pomocne w prawidłowym funkcjonowaniu układu pokarmowego. Ja bardzo lubię dodawać otręby do pieczywa gdy piekę domowy chleb lub bułki. Ale dodałam je także właśnie do panierki smażąc kotlety z piersi kurczaka. Niby zwykła panierka a jednak zdrowsza niż z samej bułki.Rozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni
Autor
Ewa w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
tarta, bułki, zdrowe przepisy, zdrowe, pierś, pierś kurczaka, kotlety, piersi, chleb, kotlet, pieczywo, kurczak, pierś z kurczaka, domowe pieczywo, kurczak pieczony, filet z kurczaka
Inne przepisy z Ewa w kuchni
Dodaj komentarz