Cygara schabowe z czereśnią
Cygara schabowe z czereśnią
Robiłam już piersi z kurczaka z brzoskwinią a tym razem postanowiłam wypróbować połączenie schabu i czereśni. I jak się okazało był to smaczny eksperyment. Dla lubiących połączenia mięs i owoców taka kombinacja przypadnie go gustu.składniki na 2 porcje2 plastry schabu ( po 100 g )8 czereśni ( wydrylowanych )sól morska do smakupieprz do smakuok. 1 szk bułki tartejolej rzepakowy do smażenia2-3 jajkaRozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni
Autor
Ewa w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
schabowe, czereśnie, tarta, schab, pierś, bułki, piersi, kurczak, mięso, pierś kurczaka, pierś z kurczaka
Inne przepisy z Ewa w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję