Makaron smażony z wieprzowiną i pędami bambusa
Makaron smażony z wieprzowiną i pędami bambusa
Makaron smażony z wieprzowiną i pędami bambusa Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu wypłukać w zimnej wodzie, aby się nie posklejał i odstawić na bok. Składniki sosu wymieszać ze sobą w osobnym naczyniu i odstawić na bok. Mięso umyć, osuszyć i pokroić w cienkie niezbyt długie paski. Marchewkę obrać i pokroić w skośne plastry, pieczarki w zależności od wielkości pokroić na plasterki, półplasterki lub drobniej. Cebulę pokroić w piórka, paprykę w grubą kostkę, a namoczone grzyby mun w ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu ememe kitchen
Autor
Beata_b
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, makaron, wieprzowina, pieczarki, sezam
Inne przepisy z ememe kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję