z dodatkiem parmezanu, a wszystko w obłędnym sosie ze skarmelizowanego octu balsamicznego. Lepszej fuzji smaków na kolację sobie nie można wyobrazić Wykonanie Jarmuż, jeśli masz umyty, porwij na mniejsze części – odrzuć najbardziej twarde części. Na patelni rozgrzej łyżkę oleju sezamowego, wrzuć jarmuż i smaż około 3-4 minuty. Pierś z kurczaka pokrój w kostkę i usmaż na odrobinie oleju kokosowego, przyprawiając ją szczyptą soli i czarnego pieprzu. Ze szpinaku oderwij ogonki. Na talerze wyłóż jarmuż, p... czytaj dalej...
Mój blog powstał dzięki wielkiej pasji do gotowania, eksperymentowania i łączenia najróżniejszych smaków. Gdy pokochałam taniec i Zumbę zrozumiałam, że moje dwie pasje świetnie się dopełniają. Tak powstał podwójny blog – Eat me! Fit me!, na którym znaleźć będzie można również porady dotyczące fitnessu i uprawiana sportu.