Przepis na pyszną i szybką zupę porową z pieczarkami i serkiem topionym. Podajemy z grzankami. Jeśli nie chcemy używać serka topionego, zupę można zabielić śmietaną 30%. Składniki: duży por cebula ok 250 g pieczarek serek topiony śmietankowy (taki prostokątny) ok 1,5 l bulionu warzywnego lub 1 kostka rosołowa masło sól, pieprz, pieprz ziołowy, tymianek, papryka jalapeno suszona (lub ostra papryka w proszku), gałka muszkatołowa Przygotowanie Pora kroimy w półplasterki, cebulę w piórka. Składniki podsmażamy na p... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...