Młoda kapusta idealnie nadaje się do pysznych surówek. Tym razem w towarzystwie kukurydzy, oliwek i sosu jogurtowego. Składniki: główka młodej kapusty 2 garście oliwek zielonych puszka kukurydzy mały kubek jogurtu naturalnego łyżeczka musztardy sól Przygotowanie Kapustę obieramy z wierzchnich liści. Dzielimy na ćwiartki i drobno szatkujemy. Przekładamy do miski i solimy. Kapustę z solą ugniatamy rękami. Odstawiamy na 10 minut. Kukurydzę odsączamy, dodajemy do kapusty. Oliwki (można pokroić w plastry) dodajemy do... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...