Przepis na : śniadanie
Przepis na pyszną wegańską pastę kanapkową z fasoli. Składniki : ok 1,5 szklanki fasoli Jaś 2 cebule jabłko kilka liści laurowych kilka ziaren ziela angielskiego kilka ziaren jałowca 2-3 goździki majeranek ok pół szklanki zimnej wody łyżka sosu sojowego łyżka oleju sól, pieprz Przygotowanie Na wieczór przed planowanym przygotowaniem pasty, fasolę zalewamy zimną wodą. Na drugi dzień zmieniamy wodę i gotujemy fasolę do miękkości około 1,5 h. Cebulę kroimy w kostkę, jabłko ścieramy na tarce. Na patelni rozgrzewam... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...