Rolada szpinakowa z pastą jajeczną z tuńczykiem i papryką konserwową to elegancka i smaczna propozycja na różne uroczystości, rodzinne spotkania czy kolacje ze znajomymi. Jej przygotowanie nie wymaga wielu skomplikowanych składników ani dużej ilości czasu, a efekt końcowy z pewnością zachwyci gości. To idealna propozycja dla osób poszukujących przystawek, które są zarówno smaczne, jak i efektowne. Składniki na roladę szpinakową z pastą jajeczną: Biszkopt: 400 g mrożonego szpinaku 4 jajka rozmiar L 2 czubat... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...