
Pasta kanapkowa ze śledziem to pyszne smarowidło do pieczywa. Jeśli znudziły wam się zwykłe kanapki, a do tego lubicie śledzie, to warto wypróbować ten przepis. Pastę robi się łatwo i szybko, więc jej przygotowanie nie będzie dla nikogo problemem. Taka przekąska jest dobrym sposobem na włączenie do codziennej diety śledzi, które są dobrym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, zwłaszcza omega-3. Składniki na pastę kanapkową ze śledziem: 250 g filetów śledziowych (dałam śledzie z oleju, mogą też być so... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...