Wszyscy dzisiaj publikują smakowite i tłuściutkie pączki nadziane marmolada albo chrupiące faworki. Ja tego nie zrobię. I wcale nie dlatego, że sama nie robiłam pączków, o nie! pachniało mi smażonym cały ranek. Ja chcę Was zabrać dzisiaj w aromatyczną podroż do Francji. Danie to jest czasochłonne ale zapach i smak wynagradzają każdą minute spędzona przy patelni! Wołowina po burgundzku czyli Boeuf Bourguignon to jedna z najlepszych i najpewniejszych metod przyrządzania wołowiny. Nie może się ... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)