Grzanki z rukolą, granatem, cebulką i serem pleśniowym

Grzanki z rukolą, granatem, cebulką i serem pleśniowym

Grzanki z rukolą, granatem, cebulką i serem pleśniowym

Zapomniane granaty straszą nie tylko jako wspomnienie wojny. Potrafią nagle pojawić się między warzywami i owocami na kuchennym blacie i co z nimi zrobić? Miałam jakieś plany chyba ze 2 tygodnie temu ale umknęły a granat pozostał.  Na szczęście zaświtał mi w głowie TEN pomysł.  Wczoraj kupiłam rukolę i powstały najpyszniejsze (w mojej subiektywnej ocenie) grzanki na świecie :) Grzanki z rukolą, granatem, cebulką i serem pleśniowym 2 kromki wiejskiego dobrego chleba 4 plastry sera typu Brie spora ga... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dzieje kuchennej Wiewióry

Autor

WiewióraWiewióra

Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rukola, chleb, pieczywo, chleb mieszany, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Dzieje kuchennej Wiewióry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.