Przepis na : śniadanie
Seler wiórki, seler marynowany, seler konserwowy – lubicie? Znam osoby dla których to jedyna zjadliwa postać selera Ja lubię seler konserwowy jako składnik sałatek – jego charakterystyczny, kwaśny smak wnosi ciekawy akcent smakowy, zaostrza dania np sałatki. Zapraszam Was dzisiaj do wypróbowania mojego przepisu na pyszną sałatkę z selerem konserwowym. PRZEPIS NA SAŁATKĘ Z SELEREM KONSERWOWYM Składniki na sałatkę z selerem konserwowym: 1 słoik selera konserwowego 100g ziaren słonecznika 1 puszka groszku 1... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...