Przepis na : śniadanie
Dzisiaj przepis na pyszne, zielone danie. Moc witamin i dobrych dla nas minerałów! Danie jest bardzo proste do przygotowania. Można tu do smażenia użyć oliwy albo masła – oba nadadzą warzywom pyszny smak. Również przyprawy to kwestia gustu, ja podałam wam propozycję swoich, ale użyjcie to co lubicie. Warzywa te smażymy krótko, tak tylko by straciły surowość, ale pozostały jędrne i stawiały opór zębom czyli al dente. W ten sposób również nie stracą koloru. PRZEPIS GROSZEK CUKROWY Z WARZYWAMI Z PATELNI Skła... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...