Kociołek węgierski

Kociołek węgierski

Kociołek węgierski

Przepis na : obiad

Gulasz jest przygotowywany w kociołku węgierskim, na trójnogu nad ogniskiem, z dużą ilością mięsa, warzyw i papryką (pod każdą postacią). Przygotowanie wymaga sporo czasu, ale gotowanie na świeżym powietrzu jest bardzo łatwe i przyjemne. Taki gulasz jest aromatyczny, pachnie ogniskiem, a mięso rozpływa się w ustach. Jest to alternatywa dla znudzonych tradycyjnym grillowaniem. W takim kociołku możemy przygotować praktycznie każde danie jednogarnkowe od bigosu po zupę rybną. Najlepiej na kociołkowanie zapros... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dobra karma

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Sylwia Wójtowicz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mięso, gulasz, pasty, boczek, sosy, pasta, zupa, danie jednogarnkowe, pieczywo, marchewka, marynaty, zupa rybna, bigos, ziemniaki, karkówka, seler, gulasz po węgiersku, mięso na obiad, obiad, karkówka w cebuli, boczek w marynacie, boczek w sosie, sos paprykowy, zupa z selera, karkówka na obiad, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Dobra karma

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję