Przepis na : obiad
Wege Flaczki z boczniaków Link do filmu z przepisem Jak zrobić FLACZKI Z BOCZNIAKÓW na BULIONIE warzywnym? Składniki: 500g boczniaków 1 marchewka 1 pietruszka kawałek selera kawałek pora (ok. 10cm) 1 cebula 2 ząbki czosnku ok. 1,5 litra bulionu warzywnego 1 łyżka koncentratu pomidorowego 2 liście laurowe 4-5 kulek ziela angielskiego 1 łyżka majeranku 1 łyżeczka papryki wędzonej lub zwykłej płaska łyżeczka gałki muszkatołowej płaska łyżeczka imbiru 4 łyżki oleju lub oliwy sól pieprz Przygotowanie:... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.