Przepis na : obiad
Gdy pisałam o prażuchach ( przepis TU ), nie spodziewałam się, że wywołają takie poruszenie. Odsłony tej prostej potrawy poszły w grube tysiące,a to znaczy że jeśli nie były powszechnie znane, to wzbudziły zainteresowanie. I bardzo fajnie, po zachłyśnięciu się wielkim światem, warto wrócić do korzeni. Stanisław Jachowicz słusznie ujął to pisząc: Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie o posiadacie. Dostałam wiele wiadomości od Osób, którym potrawa kojarzy się z najlepszym, najszczęśli... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.