Przepis na : obiad
Żeberka duszone po węgiersku to doskonałe urozmaicenie codziennego menu. Ich przygotowanie jest czasochłonne (mięso dusi się przez 1,5 godziny), ale naprawdę warto, bo wychodzą pyszne. Takie żeberka można podawać z kasza lub z ziemniakami. Doskonale pasuje do nich surówka z kiszonej kapusty . Spróbujcie także innych moich przepisów na żeberka: Duszone żeberka Żeberka w miodowej marynacie 70 dag żeberek wieprzowych 2 łyżki mąki 3 łyżki masła klarowanego/smalcu do smażenia 3 duże cebule 2 łyżki koncentratu pomido... czytaj dalej...
Dieta bez mleka to blog dla osób, które wykluczyły ze swojej diety mleko krowie i jego przetwory. Przepisy dla siebie znajdą tu nie tylko osoby ze skazą białkową czy mamy karmiące piersią. Dieta bez mleka to gotowa książka kucharska z przepisami dla każdego!