Zupa ze świeżych grzybów z makaronem

Zupa ze świeżych grzybów z makaronem

Zupa ze świeżych grzybów z makaronem

 Zupa grzybowa w moim domu jest bardzo lubiana i tak naprawdę przygotowuję ją na kilka sposobów, z grzybów świeżych, mrożonych lub suszonych . Najczęstszą wersją jest ta z ziemniakami i kaszą pęczak, lecz dla odmiany zupa grzybowa z makaronem również szybko znika. Wszystkie opcje są pyszne i niezwykle aromatyczne, a smak kolejnego dnia po ugotowaniu osiąga większą intensywność. A Wy lubicie zupę grzybową? Z jakimi składnikami ją przyrządzacie? mięso/koście na wywar (*) 250-300g świeżych grzybów (**) 1-2 m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję