W jakim garnku najlepiej ukisić kapustę?
W jakim garnku najlepiej ukisić kapustę?
Niskokaloryczna, a jednocześnie wzmacniająca odporność, wspierająca trawienie, obniżająca poziom tzw. złego cholesterolu i poprawiająca stan cery – tymi cechami wyróżnia się kapusta kiszona. W jakim naczyniu ją ukisić, by czerpać w pełni z jej dobroczynnego wpływu? Czytaj więcej » czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapusta kiszona, kapustą
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję