Pstrąg w sosie śmietanowo-chrzanowym

Pstrąg w sosie śmietanowo-chrzanowym

Pstrąg w sosie śmietanowo-chrzanowym

Korzystając z moich przepisów (nawet przy inspiracji) i publikując je publicznie - wspomnijcie o źródle. https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com   4 filety z pstrąga (u mnie z łososiowego) 2-3 łyżki chrzanu z słoiczka (wg gustu i ostrości) 150-200 ml śmietanki 30% (może być też 12-18%) 2 łyżki posiekanego koperku olej pieprz cytrynowy, sól Opcjonalnie: sok z cytryny   Rybę z obu stron oprószyć solą, pieprzem cytrynowym i przełożyć na patelnię z niewielką ilością rozgrzanego oleju.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.