Pizza z bresaolą, rukolą i parmezanem (parmigiano reggiano)
Pizza z bresaolą, rukolą i parmezanem (parmigiano reggiano)
Dziś zapraszam na wyjątkową pizzę na cieście z dodatkiem mąki żytniej i ziół prowansalskich. Co do kompozycji dodatków... to w założeniu była pizza prawdziwie włoska... miało być i niebanalnie... Wyszła nam z tego trochę pizza 'z ziemi włoskiej do Polski', ponieważ dodaliśmy trochę sera dojrzewającego z czarnuszką kupionego na regionalnym festynie ("Święto gęsi na Krajnie” w Minikowie) wprost od producenta. Jak Wam się podoba? To chyba najlepsza pizza, jaką jedliśmy. Była tak pyszna, że pochłonęliśmy ją ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Delicious Titbits
Autor
Delicious Titbits
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pizza , pizza przepis, ciasto na pizze, rukola, ciasto, ser, zupa pomidorowa, sosy, włoska, sos pomidorowy, przepisy na święta, lekkie ciasto, sos pomidorowy do pizzy, sos do jajek, sos do pizzy, pyszne ciasto, domowa pizza, jajka na święta, drugie danie, lekkie dania
Inne przepisy z Delicious Titbits
Dodaj komentarz