Dziś przychodzę do Was z łatwym i lekkim daniem na lato. Zasmażana młoda kapusta jest przepyszna gdy wrzucicie do niej sporo koperku. Do tego młode ziemniaczki i jakies warzywo, np. pomidory w śmietanie. Smakowity wege obiadek gotowy! Składniki (2 porcje): 1 mała młoda kapusta 2 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżka masła 2-3 łyżki posiekanego koperku 150 ml. wody 1/2 łyżeczki mąki pszennej 1 łyżeczka kwaśnej śmietany 18% 1 łyżeczka sosu sojowego sól, pieprz Kapustę posiekaj, ale niezbyt drobno. Na dużej patelni ro... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...