jajecznica z kaniami

jajecznica z kaniami

jajecznica z kaniami

Chyba już po raz ostatni  w tym sezonie byłam na grzybach. Z kań, które nazbierałam zrobiłam jajecznicę. Składniki: 2 duże kapelusze czubajka kania 1 średnia cebula 2  jajka do smaku sól,pieprz masło do smażenia Sposób wykonania: Cebulkę obrałam, pokroiłam w drobną kostkę. Kanie oczyściłam, umyłam rozdrobniłam.  Na maśle podsmażyłam cebulkę, dodałam kanie i dusiłam kilka minut pod przykryciem. Na koniec wbiłam jajka i do prawiłam do smaku. Smażyłam aż jajko się ścięło. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Darcia w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję