Surówka kopenhaska

Surówka kopenhaska

Surówka kopenhaska

Surówka kopenhaska to prosty i smaczny dodatek do obiadu lub dań z grilla. Możemy ją również zapakować w pudełeczko i zabrać do pracy jako drugie śniadanie. Robi się ją na bazie sałaty lodowej z dodatkiem marchwi, ogórków kiszonych (można je zastąpić konserwowymi), cebuli oraz szczypiorku. Surówka kopenhaska przygotowana w ten sposób od jakiegoś czasu gości na moim stole i bardzo nam smakuje. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1/2 główki sałaty lodowej 2 marchewki 3 średniej wiel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Danka Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję