Łosoś pieczony ze szpinakiem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Łosoś pieczony ze szpinakiem
Przepis na : obiad
Najpopularniejszym sposobem podawania ryb jest ich panierowanie w mące, jajku, bułce tartej i smażenie na oleju. Jest to smaczne, bo kto z nas nie lubi chrupiącej panierki, ale czy zdrowe? Dlatego postanowiłam przygotować rybę w inny sposób i upiekłam ją w piekarniku z niedużym dodatkiem oleju. W moim przypadku jest to łosoś, ale może to być również inna ryba, na przykład dorsz lub morszczuk. Tak przygotowanego łososia podałam ze szpinakiem i makaronem tagliatelle. Składniki: 400 g filetu z łososia 200 g szpi...
Czytaj dalej na blogu Danka PichciAutor
Danka Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, szpinak, ryby, ryba, makaron, tarta, makarony, bułki, dorsz, makaron ze szpinakiem, makaron z łososiem, obiad
Inne przepisy z Danka Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję