Ravioli z wątróbką drobiową
Ravioli z wątróbką drobiową
Przepis na : obiad
Wątróbka- mój koszmar od dzieciństwa, aż do teraz, bo trochę z przymusu udało mi się z nią zaprzyjaźnić :)
Drobiowa wątróbka jest dużo delikatniejsza w smaku niż wieprzowa czy cielęca.
Ta z poniższego przepisu jest bardzo smaczna, pachnie tymiankiem, a w połączeniu z sosem szpinakowym po prostu MNIAM! ;)
Aż sama się dziwię, że to napisałam, bo zawsze zarzekałam się, że wątróbki nigdy nie spróbuję.
Może i Was do niej przekonam ;)
Porcja na 4 osoby.
Składniki:
Ciasto makaronowe:
250g mąki pszennej... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka
Autor
CzerwonaPorzeczka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
drobiowe, ciasto, czerwona porzeczka, sosy, porzeczki, szpinak, placki, wątróbka drobiowa, jajko, buraczki, ravioli, cebula, ciasta z masa, ciasto z masa, ciasto na niedziele, makaron, makarony, zupa, pieczenie, siekane, obiad, sos do jajek, lekkie ciasto, sos do makaronu, fajne ciasta, makaron ze szpinakiem, ciasto z porzeczką, jajka z farszem, makaron z patelni, makaron smażony
Inne przepisy z Czerwona Porzeczka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję