Pstrąg łososiowy na warzywach

Pstrąg łososiowy na warzywach

Pstrąg łososiowy na warzywach

Przepis na : obiad

Jeśli ryba to tylko pieczona :) Wspaniały aromat i smak bez zbędnej panierki -ale to tylko moje zdanie ;) No i jako dodatek karmelizowana marchewka- mogłabym jeść ją samą :P Porcja dla dwóch osób. SMACZNEGO! :) Składniki: filet pstrąga łososiowego por cukinia 3 marchewki pieprz cytrynowy sok z połówki cytryny sól pieprz ziołowy odrobina tymianku masło do smażenia olej do smażenia masło czosnkowe- przepis mamy tutaj ;) zioła prowansalskie Rybę myjemy i nacieramy przyprawami: solą, pie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

CzerwonaPorzeczka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pstrag, jak zrobic pstrąga, pstrąg łososiowy, warzywa, ryby, czerwona porzeczka, marchewka, ryba, porzeczki, por , cukinia, sok, cytryna, pieczenie, czosnkowy, sok cytrynowy, duszone, obiad, bez pieczenia, ryby smażone, jak zrobić wodę z cytryna, obiad dla 2 osób

Inne przepisy z Czerwona Porzeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.