Kuleczki ryżowe ze szpinakiem

Kuleczki ryżowe ze szpinakiem

Kuleczki ryżowe ze szpinakiem

Przepis na : obiad

Małe, sympatyczne, zielone kuleczki, które można jeść zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do obiadu, ale także jako samodzielna przekąska. Mają duży plus, są bardzo proste w przygotowaniu ;) Polecam! :) Składniki: 2 torebki ryżu opakowanie (450g) mrożonego szpinaku, rozdrobnionego 2 jajka sól, pieprz, zioła prowansalskie cebula 3 ząbki czosnku 100g żółtego sera bułka tarta do obtoczenia kuleczek czubata łyżka masła olej do smażenia Ryż gotujemy 2 minuty krócej niż podano n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Czerwona Porzeczka

Autor

CzerwonaPorzeczka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czerwona porzeczka, tarta, porzeczki, ryż, szpinak, ser, bułki, jajko, czosnek, obiad, ryż smażony, ser żółty, przekąska, przekąski, czosnek w ziołach, przekąski na ciepło

Inne przepisy z Czerwona Porzeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.