
Składniki: 2 kości wieprzowe świeże lub wędzone 1 laska kiełbasy wiejskiej 2 białe kiełbaski 2 łyżki śmietany 1 łyżka chrzanu tartego 1 łyżeczka majeranku liść laurowy i ziele angielskie sól, … Czytaj dalej Zupa chrzanowa czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...
Pracuję i zajmuję się domem. Zamiłowanie do gotowania i pieczenie odziedziczyłam w genach po Mamie. Jednak to, co najbardziej lubię robić w kuchni to wszelkiego rodzaju słodkości. 
Poza tym mam kota, balkon pełen kaktusów i kolekcję kryminałów :)