Przepis na : sałatka
Nie wiem jak Wy ale ja staram się maksymalnie korzystać z dobrodziejstw lata i rozsmakowuję się w dostępnych świeżych warzywach i owocach. Tym razem przyrządziłam sałatkę, której bazę stanowi pieczona papryka i fasola. Jest pyszna, pełna witamin i letnich smaków i do tego te chrupiące czosnkowe grzanki, mówię Wam istna bajka. Składniki: 2 papryki (u mnie żółta i czerwona) kilka pomidorów koktajlowych 3 ogórki puszka fasoli konserwowej Jamar ok 1/2 szklanki oliwek 3 kromki chleba 1 ząbek czosnku&... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...