TAJSKA ZUPA Z KURCZAKIEM I BOCZNIAKAMI

TAJSKA ZUPA Z KURCZAKIEM I BOCZNIAKAMI

TAJSKA ZUPA Z KURCZAKIEM I BOCZNIAKAMI

Tajska zupa z kurczakiem, papryką, marchewką i boczniakami (lub innymi grzybami, np. pieczarkami, czy mun). Doprawiona czosnkiem, kolendrą i opcjonalnie także pastą tamaryndową, którą w razie potrzeb możecie zastąpić odrobiną soku z limonki. Zagęszczona i złagodzona mleczkiem kokosowym. Podana z makaronem ryżowym, świeżą kolendrą i papryczką chili .  Bogata w smaku, wyrazista, sycąca i rozgrzewająca. Idealna na chłodne zimowe wieczory.  Gotowa w mniej niż 30 minut. Od razu przygotujcie większą po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, kurczak, makaron, makarony, zupa, sosy, curry, kurczak z papryką , tajska zupa, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, pieczarki, pierś, piersi, grzyby, kurczak curry, bezglutenowe, filet z kurczaka, kurczak z makaronem, szybka zupa, kurczak z pieczarkami, zupa rybna

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.