BARSZCZ Z CZERWONĄ KAPUSTĄ I SOCZEWICĄ

BARSZCZ Z CZERWONĄ KAPUSTĄ I SOCZEWICĄ

BARSZCZ Z CZERWONĄ KAPUSTĄ I SOCZEWICĄ

Rozgrzewający, sycący barszcz czerwony z dużą ilością korzeniowych warzyw, pieczonymi burakami oraz soczewicą z puszki.  Ugotowałam go na bulionie warzywnym ( jeśli nie mamy domowego bulionu, można się wspomóc 2-3 łyżkami bulionu ze słoiczka ), ale sprawdzi się też bulion drobiowy. Jeśli lubimy, możemy zacząć przygotowanie zupy od ugotowania wywaru mięsnego, gotując w wodzie, przez około 45-60 minut, porcję ulubionego mięsa, np. ćwiartkę z kurczaka lub żeberka. Następnie dodajemy wszystkie warzywa (bez burakó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu cool and minty

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

COOL AND MINTYCOOL AND MINTY

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, zupa, ziemniaki, kapustą, czerwona kapusta, barszcz, kurczak, fit, buraczki, żeberka, mięso, barszcz czerwony, sosy, pieczone ziemniaki, kurczak z warzywami, bez pieczenia, kurczak pieczony, dania mięsne

Inne przepisy z cool and minty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.