Zima to idealna pora na gęste i rozgrzewające zupy. Zupa dyniowa z czerwoną soczewicą , dodatkiem mleka kokosowego i sporą ilością papryczki chilli z pewnością dobrze Was rozgrzeje. Zupa dyniowa jest tak sycąca i pożywna, że może stanowić główne danie późnego obiadu. Przygotowuje się ją łatwo i bez większego wysiłku. Taka aromatyczna i gęsta zupa z pewnością wszystkim zasmakuje, a wasi domownicy będą prosić o dokładkę! Zupa dyniowa z czerwoną soczewicą Składniki: 1 cebula 2-3 ząbki czosnku kawałe... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...