Dziś chciałabym zaprezentować Wam kolejną zimową, gęstą zupę - pożywną, zdrową i bardzo smaczną. Jest łatwa i stosunkowo szybka w przygotowaniu i z pewnoscia zasmakuje kazdemu. Mialam pewne obawy czy moj K. bedzie mial na nia ochote, bo na codzien to zagorzaly miesozerca, ale bardzo mu smakowala, zajadal sie i prosil o dokladke. Mam nadzieje, ze Wam rowniez zasmakuje! Skladniki: 1 średnia cebula pokrojona w drobną kostkę 1-2 ząbki czosnku zmiażdżone 150g czerwonej soczewicy 50g zielonej soczewicy... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...