Przepis na : obiad
Z zupami to przeważnie jest tak, że albo się kocha, albo nienawidzi. Ja należę do tej pierwszej grupy i talerz dobrej zupy potrafi mnie uszczęśliwić. Jak jednak gotować zupy, aby były one pyszne i pełne wartościowych składników odżywczych? Wspólnie z firmą Amii , producentem filtrów do wody FITaqua , postanowiłam zebrać dla Was kilka wskazówek. Dobra woda to podstawa Nie jest to pusty slogan. Jeśli gotujemy na dobrej, przefiltrowanej wodzie , to zupa będzie znacznie smaczniejsza niż na zwyczajnej kranówce.... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.