Przepis na : śniadanie
Pierwszy raz galantynę robiłam i jadłam jako nastolatka. Muszę się przyznać, że kiedy przeczytałam przepis to się niemal przeraziłam. Wydawało mi się to bardzo trudne, wręcz niemożliwe do zrobienia. Moje obawy okazały się jednak zupełnie bezpodstawne: to dość prosta potrawa, a do tego smaczna i efektowna. Przede wszystkim jednak, jest to zdrowy zamiennik kupowanych w sklepie wędlin, które - nie łudźmy się, że jest inaczej - zawierają w większości składniki nieobojętne dla n... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.