Sajgonki z kiszoną kapustą
Sajgonki z kiszoną kapustą
Szybkie i proste do zrobienia sajgonki, a co najważniejsze bardzo pyszne :) Składniki: - kiszona kapusta, - sól ew. sos sojowy, - pieprz, - olej, - papier ryżowy. Wykonanie: Jeśli kapusta jest bardzo kwaśna warto ją najpierw wypłukać. Kapustę kroimy tak żeby łatwo się ją gryzło, przesmażamy ją kilka minut na oleju by zmiękła, przyprawiamy do smaku. Zostawiamy na chwilę do ostygnięcia. Szykujemy deskę (najlepsza drewniana z rantem dookoła, tak żeby woda nie spływała), obok deski ustawiamy sobie miseczkę z... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Co na wege obiad?
Autor
edysqa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, obiad, proste i szybkie przepisy, łatwe , śniadanie, kapusta kiszona, sos sojowy, sosy, śniadania, szybkie śniadanie, kolacja, szybka kolacja, szybki obiad, obiad na szybko, prosty obiad, pyszne sosy
Inne przepisy z Co na wege obiad?
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję